Projektbeskrivning

Låt oss bygga framtiden tillsammans!

5 november 2020

Kära kunder! Det är vårt första inlägg och det är också början på någonting nytt, långvarigt och framgångsrikt. Nu firar vi nya framsteg i karriären och presenterar vår nya webbplats ordnad åt oss av info@ggkmedia.se. Hoppas att ni gillar webbplatsen och tycker att den fungerar. Är det däremot något som saknas, så får ni gärna tycka till – vi uppskattar återkoppling och vill gärna veta vad ni tycker och behöver. Har ni några frågor i övrigt så är det bara att kontakta oss på telefon eller mejl. Vi finns även på Facebook, Instagram och LinkedIn där vi har en dialog med er, lyssnar på er och svarar på alla era kommentarer. Det är där ni när som helst kan skriva omdömen som vi så gärna vill ha.

Vi satsar hårt på service och kvalitet. Så här i början är vi beredda på att ta lite mindre betalt än vanligt för vårt jobb, men vi kommer aldrig kompromissa med kvaliteten. Vi har som ambition att samla in många riktiga kundomdömen på Sveriges största oberoende omdömessajt Reco.se eftersom vi tycker att nöjda kunder är grunden. Så hör av dig nu och låt oss bygga framtiden tillsammans!

SE ALLA NYHETER

Kontakta oss

Behöver du mer information? Bara ring oss på +46729879835, +468222423 eller skicka ett mejl till info@bygglosverige.se, så får du svar direkt!

Har du ett byggprojekt som vi kan hjälpa dig med?

Få en offert gratis